Urari de Anul Nou 2019

today 23:46
Urari de Anul Nou 2019. - La rascrucea dintre ani, sanatate si multi bani, mult noroc si fericire si un car plin de iubire! La multi ani 2019!

Urari de Anul Nou 2019. - Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! Anul 2019 este aproape sa-si deschida primele file albe, inca necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani 2019!

La Multi Ani 2019 de Revelion
La Multi Ani 2019 de Revelion


Urari de Anul Nou 2019. - Dragi stelute de nea, duceti din partea mea, multi ani cu sanatate, pace-n suflet si in toate, Harul Domnului sa fie, 2019 stelute de bucurie! Un an nou fericit!

Urari de Anul Nou 2019. - Un An Nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si, mai multa fericire! La multi ani 2019!

 La multi ani cu veselie, Sanatate pe vecie, Casa plina de bucate, Dragoste pe saturate, Bani "la greu", Noroc cu carul, Ce mai vrei? Hai ... sus paharul! La multi ani 2019 !

La Multi Ani de Anul Nou
La Multi Ani 2019 de Anul Nou


Mult belsug si sanatate, sa-ti ofere Noul An! Multa dragoste in viata si s-aduni ban dupa ban! La multi ani 2019!

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori!

Cu speranta ca anul nou 2019 va fi mai bun decat batranul 2018, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un An Nou Fericit!

La Multi Ani 2019 Gif
La Multi Ani 2019 gif


2019 sa va aduca munti de sanatate, mese imbelsugate, fericire multa cu multi bani in punga. La multi ani!

Fie ca bucuria si linistea aduse de Sfintele Sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma. La multi ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari, astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2019!


Mesaje de Anul Nou 2019
Urari de Anul Nou 2019



sms anul nou/mesaje revelion/urari de sarbatori de iarna/an nou fericit/urari pt anul nou/sms revelion/anul nou fericit/anul nou mesaje/mesaje de la multi ani/urari de anul nou/felicitari de anul nou/mesaje de anul nou frumoase/urari pentru noul an/mesaje de la multi ani/la multi ani mesaje/urari la multi ani/cele mai frumoase mesaje de anul nou/

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment