La multi ani de Sf Constantin si Elena

today 10:08
La multi ani de Sf Constantin si Elena. - Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani de Sf Constantin si Elena!

La multi ani de Sf Constantin si Elena. - Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca! La multi ani de Sf Constantin si Elena!

La multi ani de Sf Constantin si Elena. - Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros "La multi ani", multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi! La multi ani de Sf Constantin si Elena!

La multi ani de Sf Constantin si Elena. - De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

Cu ocazia zilei onomastice, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La mulţi ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!La multi ani de Sf Constantin si Elena!

Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

La Multi Ani Constantine si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Cineva acolo sus te iubeste... cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani!

La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!
Cu ocazia zilei de Constantin si Elena, iti spun un sincer si calduros "La multi ani" tata si mama!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai. Cu drag, ...

Pentru Sfantul Constantin: /Costache/Costin(a)/Codin(a)/Constanta/Constantina/Dinu/Dina/Tinu/Tina/Costel/Costi(ca)/Costas/Tica/Ticu/Titel, Dinicu/Dinica/Tinut/Tinel/Tanta/Costea/

Pentru Sfanta Elena: Elina/Eleni/Elenca/Ela/Eli/Eleonora/Helena/Helene/Helenca/Heleni/Helinca/IlinaIlincaIleana/linuta/Leana/Lenuta/Leanca/Lena/Leni/Lina/Nora/Nuta/Nuti/


La multi ani de Sf Constantin si Elena


sf imparati constantin si elena/urari de sf constantin si elena/mesaje de sf constantin si elena/sf constantin si elena 2017/felicitari sf constantin si elena/felicitari de sf constantin si elena/la multi ani de sf constantin si elena mesaje/la multi ani elena felicitari/constantin si elena/la multi ani elena imagini/la multi ani elena felicitari/

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment