Mesaje de La multi ani Sf Petru si Pavel

today 23:04
Mesaje de La multi ani Sf Petru si Pavel, pentru cei dragi: tata, mama, frate, sora, sot, sotie, soacra,bunic, bunica, prieten, prietena, colegi, iubit, iubita.
Petre/Petru/Petrut/Petrica/Petrisor/Petruta/Pavel/Paul/Paula/Petronela

La multi ani Sf Petru si Pavel



Mesaje de La multi ani Sf Petru si Pavel pentru cei dragi. - Urari la multi ani ziua numelui, felicitari la multi ani ziua numelui, mesaje pentru nasa de ziua ei, la multi ani sora mea.

Mesaje de La multi ani Sf Petru si Pavel. - Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani !

Mesaje de La multi ani Sf Petru si Pavel. - Daruieste zambetul tau pentru cine-l merita, iubirea ta pentru cine stie sa o valoreze, lacrimile tale pentru cine te acompaniaza, si viata ta pentru cine te iubeste. La multi ani!

Mesaje de La multi ani Sf Petru si Pavel. - Prietenul meu cel mai bun, astazi este ziua ta. Iti urez sa ai parte numai de zile senine si Sfantul al carui nume il pori sa te protejeze mereu! La multi ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros. La Multi Ani multă sănătate, realizări si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.

Draga Petru, de ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nadejde, haios si cu picioarele pe pamant! La multi ani

Sfantul caruia îi porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase în viitor!

Iti doresc ca de ziua numelui tau, sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Felicitari cu ocazia aceastei zile.Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!
La multi ani plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare în calea ta!

Mesaje de Sfintii Petru si Pavel, Urari, sms,  felicitari de Sf Petru si Pavel pentru: tata, mama, frate, sora, sot, sotie, soacra,bunic, bunica, prieten, prietena, colegi, iubit, iubita, cei dragi.

Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor, bunico! bunicule!

Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel, iubita mea!

La muli ani si fie ca Sfantii Petru si Pavel sa te calauzeasca mereu!

Sa traiesti o mie de ani si inca o viata, sa petrecem, sa bem pana dimineata.

In aceasta zi frumoasa natura sa-ti zambeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se implineasca!

La multi ani si sa ai parte de un ocean de sanatate, un munte de noroc si un camion cu bani, Petrica!

Iti doresc sa ai o viata la fel de gingasa precum e zimbetul tau, si la fel de frumoasa precum e sentimentul iubirii. La multi ani!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

De ziua numelui tau iti doresc sa ramai mereu asa cum esti acum, un prieten bun, de nedejde, haios si cu picioarele pe pamant. La multi ani!

La multi ani, dragii mei bunici. Sfintii Petru si Pavel sa va ocroteasca!


first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment