De Craciun: mesaje, sms, felicitari

today 07:53
De Craciun: mesaje, sms, felicitari. - Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, sa v-aduca-n pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa v-aduca mult noroc!

De Craciun: mesaje, sms, felicitari. - Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa, cu bucate noi pe masa, Moş Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin.

De Craciun: mesaje, sms, felicitari. - Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranța ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

De Craciun: mesaje, sms, felicitari. - L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine!

De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!

Craciun Fericit 2019! - Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Crăciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

Craciun Fericit 2019! - Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie, sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!

Craciun Fericit 2019! - Fie că fulgii de zapada sa cada usor peste inima voastra si sa va aline dorul de mine. Un Craciun plin de bucurii!

Craciun Fericit 2019! - Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Craciunul, sunt o familie fericita si prieteni dragi aproape. Craciun Fericit!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc! 

Fie ca mirosul de brad, portocala, colindele, si cozonacul cald sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi.

Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni!

 Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea si speranta de care ai nevoie! Craciun Fericit!

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2019 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

 Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! Craciun Fericit 2019!

Felicitare de Craciun

Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate. Craciun Fericit 2020.

Craciun Fericit!

 In ziua de Craciun cand te indopi cu porc si sarmale si n-ai timp nici sa suspini..eu am sa-ti aduc aminte ca nu e bine sa consumi excesiv sare, zahar si grasimi.

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment