La Multi Ani Costica!

today 01:22
La Multi Ani Costica!. -  Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!


La Multi Ani COSTEL
La Multi Ani Costica!

La Multi Ani Costica!. - Iti urez "La multi ani", pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Constantin, al cărui nume îl porti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

La Multi Ani Costica!. - Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani!

La Multi Ani Costica!. - De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si să ti se îndeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!

Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit de toţi prietenii tai. Cu drag, ...

La Multi Ani Costel - Iti urez "La multi ani", pentru ca porti acest nume, si fie ca Sfantul Constantin pe care îl reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

La Multi Ani Costy - La Multi Ani Constantine si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale.

La Multi Ani Costel - Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule.

 La Multi Ani Costi - E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare uşor. La Mulţi Ani! Costica.

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment