La multi ani prietena draga

today 05:57
La multi ani prietena draga! - De ziua ta m-am gandit sa-ti daruiesc cel mai dragut cadou din lume. Insa am realizat apoi ca acest lucru nu este posibil, pentru ca tu esti cel mai frumos cadou din lume pentru mine. La multi ani!

La Multi Ani prietena draga!
La multi ani prietena draga


La multi ani prietena draga! - Un trandafir s-a atasat de buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet. La multi ani!

La multi ani prietena draga! - Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: astazi este ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La multi ani!

La multi ani prietena draga! - In aceasta zi frumoasa toata lumea sa-ti zambeasca, cei dragi sa te iubeasca, cei rai sa te ocoleasca. La multi ani!

Mesaje de la multi ani prietena draga - Desi nu pot fi acum alaturi de tine, iti doresc tot binele si sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi dragostea adevarata. La multi ani!

Mesaje de la multi ani prietena draga - Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta! Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi! La multi ani!

Mesaje de la multi ani prietena draga - O zi din an este a ta. Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei dragi. La multi ani!

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment