La Multi Ani Elena

today 23:42
La Multi Ani Elena! -  Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

La Multi Ani Elena! 
La Multi Ani Elena! - Multi ani să traiesti draga Elena si niciodata sa nu te gandesti sa imbatranesti pentru ca viata e frumoasa si merită traita!

La Multi Ani Elena! - Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de primavara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor de mai, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si împlinirii eterne!

La Multi Ani Elena! - O deosebită zi onomastica de Sfanta Elena iti doresc si tot ce e mai frumos in viata!

La Multi Ani Elena mesaje - Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!

La Multi Ani Elena mesaje - Un sfarsit de primavara si un inceput de vara deosebit! La muţi ani Elena!

La Multi Ani Elena mesaje - Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

La Multi Ani Elena mesaje - Fie ca această zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multă iubire! La mulţi ani!

La Multi Ani de Sf Elena - Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se împlineasca!

La Multi Ani de Sf Elena - Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment