La Multi Ani Stefan

today 07:55
La Multi Ani Stefan. Pe 27 decembrie, in a treia zi de Craciun il sarbatorim pe Sf.  Stefan. Cu acesta ocazie, ii sarbatorim pe toti cei ce poarta numele de Stefan, Stefana, Stefanut, Stefanuta, Stefania, Stefanel, Stefanela, Stefanita, Stefi, Fanel, Fanica.

La multi ani si voiosie, Domnul alaturi sa-ti fie, Bucurii sa-ti daruiasca, Nimic sa nu-ti lipseasca! La Multi Ani Stefan!

Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti de, Tot ce iti doresti si ai vrea! La Multi Ani Stefania!

La multi Ani Stefan


Sper ca sarbatoarea Sfantului Stefan sa fie simbolul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La Multi Ani Stefan!

Iti urez ca ziua numelui sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar anii ce vin sa iti aduca numai impliniri si bucurii. La Multi Ani Stefan!

Multa sanatate, putere de munca si implinirea dorintelor atat pe plan profesional, cat si pe cel personal. Sa iti dea Dumnezeu sanatate si liniste in suflet, sa ti se implineasca visele si sa te poti bucura de tot ce ai. La Multi Ani de Sf. Stefan!

Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi!  La Multi Ani Stefania!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari! La Multi Ani Stefi!

Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani Fanel!

 Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Stefan, al carui nume îl porti, mi te-a daruit. La Multi Ani Stefan!

La multi ani Stefan! Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La Multi Ani de Sf Stefan!

La Multi Ani Stefania imagini si felicitari


Ziua numelui tau sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii. La multi ani!

Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani Stefanita !

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment