La multi ani de Sf Vasile

today 00:45
La multi ani de Sf Vasile

Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce-ti doresti sa se-mplineasca! La multi ani Vasile!
La multi ani, Vasilica si sa ciocnesti o cupa de sampanie si pentru noi!

Iti doresc pe vant ce bate, multa, multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc. La multi ani Vasile!

Cu simple cuvinte, Iti urez fierbinte, Multi ani inainte!, Ani cu cer senin si noroc deplin, Ani cu porti deschise, Pentru nenumaratele tale vise! La multi ani Vasile!

La multi ani de Sf Vasile


Anul Nou care incepe azi sa iti aduca numai bucurii si impliniri. La mulţi ani Vasile!

Sa primesti flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani, Vasilica!

Un gand bun si-o sarutare, Azi la ceas de-aniversare, Sfantul Vasile sa te ocroteasca, Visele sa ti se-mplineasca!La multi ani de Sf Vasile!


De Sf Vasile fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia în bratele ei in acest moment special!

Sa stii ce cauti in viata, sa ai norocul de a obtine si de a pastra ceea ce cautai si sa-ti dai seama cand ai gasit… La multi ani Vasile!

La multi ani Sf Vasile


La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! La multi ani Vasile!

Astazi si in fiecare zi, ne gandim la tine cu recunostinta si vrem sa stii ca esti foarte important pentru noi. Iti uram o zi onomastica plina de fericire, liniste si momente de neuitat. La multi ani Vasile!


anul nou sfantu vasile / mesaje felicitari de dragoste / felicitari sfantul vasile / mesaj de sfantul vasile / mesaj pt sf vasile / mesaje de sarbatoare / mesaje de sf vasile / mesaje de sf vasile pentru copii / mesaje de sfantu vasile / mesaje sf vasile / msg de sfantul vasile / msg pt sfantul vasile / sf vasile 1 ianuarie /sms de sf vasile/ sms sf vasile /urare de sf vasile/ urare de sfantul vasile /urari de sfantul /vasile urari/ de sf vasile / urari pentru zile de nume urari pt sf vasile urari pt zi nume / zi nume sf vasile

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment