La Multi Ani Mihail si Gavril 2018

today 02:58

La Multi Ani Mihail si Gavril 2018. Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata. Fie-va viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. O zi de neuitat care sa tina o viata!

 Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, de Sfintii Mihail si Gavril, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

 Cu ocazia sarbatoririi numelui de SF. Mihail si Gavril, primiti un calduros La Multi Ani, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi! La Mulţi Ani!, Mihail / Mihai / Mihaela / Gavril /Gabriel/ Gabriel/ Gabriela/Gabi, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Mesaje si urari Mihail si Gavril 2018


  mihail si gavril 2018/la multi ani de sf mihail si gavril/urari de mihail si gavril/sfintii mihail si gavril/mihail si gavril 2018/mesaje de mihail si gavril/sarbatoare 8 noiembrie/felicitari mihail si gavril/la multi ani de mihail si gavril/mesaje de sf mihail si gavril/felicitari de sf arhangheli mihail si gavril/urari de sf mihail/urari de sf mihail si gavril/felicitari de sf mihail si gavril/la multi ani sf mihail si gavril
first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment