Mesaje Frumoase de Craciun 2018

today 04:24
Mesaje Frumoase de Craciun 2018


Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!


Prilejul de a fi mai buni ni se ofera in fiecare moment al anului insa Craciunul are ceva în plus fata de restul momentelor, nu-i putem rezista, devenim mai buni! Craciunul este începutul anului psihologic, asa cum este Revelionul inceputul anului cronologic! Fii bun! Facandu-si fiecare bucatica lui de viata mai buna, intreaga lume va fi mai frumoasa!



Felicitari de Craciun 2018


Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune, iti incredintez gandurile frumoase si calde urari de fericire, sanatate, belsug si impliniri. Un Craciun frumos alaturi de cei dragi.

Cu colinde de Craciun, Va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina, Sa primiti in dar lumina, Zurgalai de flori de gheata, Sa va bucure de viata, Mult noroc sa aveti in toate, La multi ani cu sanatate! Craciun Fericit!

Craciun Fericit! - Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

Mesaje Frumoase de Craciun 2018


E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobilează. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cantece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. CRACIUN FERICIT!

Miros de brad, parfum de flori, Bat la geam colindatori, Clipesc pe cer mii de culori, Acum si-n anii urmatori! Craciun Fericit!

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta, bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.

Craciun Fericit! Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun, Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!

Cu ocazia Nasterii Domnului, iti doresc, tie si familiei tale, multa sanatate, pace, bucurie si toate cele bune!

Urari de Craciun 2018


Bradul e împodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un CRACIUN plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri, Si ani plini de bucurii. La Multi Ani! CRACIUN FERICIT!

In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!

Din lumina sarbatoririi Nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

Un bradulet pentru tine, daca o sa cauti sub el o sa gasesti un pupic, cadoul meu pentru tine! Craciun Fericit!

Sa aveti parte de toate, spor la bani si sanatate!

Reteta de Craciun: Se ia binecuvantare, se adauga un strop de soare si o pulbere de stele, se amesteca-ntre ele. Se mai pune bunatate si iertare de pacate , iar iubire… cat cuprinde!!! Si de la Iisus Hristos, s-aveti un CRACIUN frumos!!!

Poze de Craciun cu Mesaje 2018


Sarbatori fericite, pline de bucurii si un an mai bun!

Odata cu sfintele colinde sa-ti intre in casa si in suflet pacea sfanta si forta de a fi mereu invingator!

Fie ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa va umple de bucurie si pace. Craciun fericit!

Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!

Craciunul sa aduca in inimile noastre, ale tuturor, pace, bucurie si … multa dragoste!

Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa va aduca numai bucurii in suflet, sa reusim sa descoperim cu totii adevaratul sens al Craciunului!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!

A trecut un an cu aripi frante peste noi, am inteles mai mult sau mai putin despre etern, am incercat sa fim mai buni sau mai piosi. Si acum, in prag de sarbatori, simtim cum linistea coboara ancestral in noi. Imbujorati de sentimente hibernale, cand sufletele noastre trimit atata drag spre voi, cu inima deschisa va uram tot ce-i mai bun in aste sfinte sarbatori! Un an nou fericit si La multi ani!

Din lumina sarbatoririi nasterii Domnului si din speranta ce insoteste Noul An, ganduri bune si urari de sanatate, impliniri si bucurii tuturor!

Imagini de Craciun cu Mesaje 2018


Iti doresc sa ai parte de un Mos cat mai darnic si sa gasesti sub brad cel mai frumos cadou! O seara minunata cu colinde si clopotei!

Mosule, anul acesta iti cer un singur lucru: sa am iubirea langa mine!

Sarbatorile albe sa va gaseasca veseli, fericiti si multumiti de realizarile din acest an! Va doresc ceea ce-mi doresc si mie: SANATATE, ca-i mai buna decat toate!

Sarbatorile de iarna sa va  aduca in suflet multe bucurii si fericire!
Sa fie un Craciun al bucuriei si sa-ti aduca Mosul ce stie el ca iti trebuie mai mult!

Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va întoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca fericire cata poate mosul sa duca, bucurie, cat pot spiridusii sa care si multa dragoste: cat pot renii sa zboare!

Fie ca lumina care a vestit venirea Pruncului sa iti lumineze aceste sarbatori, aducandu-ti bucurie, fericire si implinirea tuturor dorintelor.

Va dorim Sarbatori de Iarna minunate si linistite si un An Nou fericit si plin de bucurii!

Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

Craciun fericit, mult noroc mai departe si un an mai bun, mai bogat si mai frumos decat toti care au fost. La Multi Ani! 2019

Fie ca sarbatorile de iarna sa ne gaseasca mai buni si mai aproape de Dumnezeu.

Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Mulţi Ani!

Craciunul sa aduca in inimile noastre, ale tuturor, pace, bucurie si … multa dragoste!

Cu mult drag ne gandim la voi, acum in preajma sarbatorilor. Va doresc din tot sufletul, SARBATORI FERICITE, iar toate dorintele sa vi se implineasca!

Fie ca steaua Craciunului sa-ti lumineze viata, sa-ti aduca sanatate, fericire si numai bucurii.

Craciun Fericit 2018


De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam, sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!

Sa-ti fie viata sub semnul protector al ingerului pe care ti-l trimit prin intermediul acestui mesaj si sa te ajute in cele mai grele momente. La multi ani si multe realizari!

Sfintele Sarbatori de Craciun si Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Multi Ani!

Fie ca steaua Craciunului sa-ti lumineze viata, sa-ti aduca sanatate, fericire si numai bucurii. CRACIUN FERICIT!

Farmecul zilelor de Craciun sa te însufleteasca si sa-ti lumineze toată fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alături de toti cei pe care ii iubesti!
Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie în suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment