Mesaje frumoase de Paste

today 08:19
Mesaje frumoase de Paste. "Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!"

Mesaje frumoase de Paste. "Paste mielul fericit, oul sade înrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ţi aducă euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!"

Mesaje frumoase de Paste. "Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza în buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!”

Mesaje frumoase de Paste. E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E o lume noua, in pacat ca uiti să ierti ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!"

Mesaje de Paste Fericit. "Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!"

Mesaje de Paste Fericit. "Azi, în zi de sarbatoare sa coboare linistea şi pacea. Minunea învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viata si sa va aduca renasterea credinţei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura în suflete! Hristos a Inviat!"

Mesaje de Paste Fericit. ”Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit, alături de cei dragi!"

first_page
fast_rewind
last_page
fast_forward
Blogger
Disqus
Yorum Ekle mode_comment